8.2.13

TRUITA 3 PISOS DE DIJOUS GRAS


Ingredients i elaboració

4 patates mona llisa,
1 ceba de figueres.
1 botifarra d'ou.
1 grapat d'espinacs frescos.
12 gambes.
Sal, oli d'oliva.
Formatge gruyere ratllat.
12 ous frescos.
Sobrassada.

Truita de patates i ceba
Pelem i rentem les patates.
Les tallem juntament la ceba molt fina.
Sofregim en abundant oli d'oliva fins que estiguin cuites.
Batem 4 ous i posem les patates amb la ceba.
Posem en una paella amb una mica d'oli i fem la truita.
Reservem.
Truita de gambes i espinacs
Pelem les gambes i les tallem a trossets.
Sofregim i afegim els espinacs.
Deixem que es coguin .
Batem 4 ous i batem i afegim els espinacs amb les gambes.
Posem en una paella amb una mica d'oli i fem la truita.
Reservem.
Truita de botifarra d'ou i sobrassada
Tallem la botifarra d'ou a quadradets.
Batem els 4 ous juntament la sobrassada.
Posem en una paella amb una mica d'oli i fem la truita.
Posem per sobre distribuïda la botifarra d'ou i donem la volta.
Acabem de fer la truita.

Posem les truites una a sobre de l'altra amb formatge gruyere abundant entre pis i pis jugant amb els diferents colors.
Posem 5 minuts al forn pre escalfat a 180 graus.
Traiem i deixem reposar 10 minuts.
Tallem en porcions i servim.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada