20.2.13

TRUITA 4 PISOS


Ingredients i elaboració

4 patates mona llisa,
1 ceba de figueres.
1 botifarra d'ou.
1 grapat d'espinacs frescos.
12 gambes.
Sal, oli d'oliva.
Formatge gruyere ratllat.
12 ous frescos.
Sobrassada.
100 gr de bacallà esqueixat.
100 gr de mongetes blanques cuites.

Truita de patates i ceba
Pelem i rentem les patates.
Les tallem juntament la ceba molt fina.
Sofregim en abundant oli d'oliva fins que estiguin cuites.
Batem 4 ous i posem les patates amb la ceba.
Posem en una paella amb una mica d'oli i fem la truita.
Reservem.


Truita de gambes i espinacs
Pelem les gambes i les tallem a trossets.
Sofregim i afegim els espinacs.
Deixem que es coguin .
Batem 4 ous i batem i afegim els espinacs amb les gambes.
Posem en una paella amb una mica d'oli i fem la truita.
Reservem.


Truita de botifarra d'ou i sobrassada
Tallem la botifarra d'ou a quadradets.
Batem els 4 ous juntament la sobrassada.
Posem en una paella amb una mica d'oli i fem la truita.
Posem per sobre distribuïda la botifarra d'ou i donem la volta.
Acabem de fer la truita.


Truita de bacallà i mongetes blanques
Batem els 4 ous.
Posem en una paella amb una mica d'oli i fem la truita.
Posem damunt abans que qualli l'ou les mongetes blanques i el bacallà esqueixat.
Donem la volta a la truita i acabem de quallar.

Posem les truites una a sobre de l'altra amb formatge gruyere (o un altre formatge que funda) abundant entre pis i pis jugant amb els diferents colors.
Posem 5 minuts al forn pre escalfat a 180 graus.
Traiem i deixem reposar 10 minuts.
Tallem en porcions i servim amb salsa de tomàquet casolana al fons del plat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada