5.3.13

ARRÒS THAI



Ingredients i elaboració

250 gr d'arròs basmati o gessamí.
500 gr de pit de pollastre tallada a fines tires.
15 gambes pelades.
2 pastanagues pelades i tallades a fines rodanxes.
1 pebrot vermell pelat i tallat a tires.
100 gr de brots tendres de soja.
40 ml de brots de soja.
Oli d'oliva.
50 gr de nous pelades triturades.
Cebollí, sal, pebre.

Enjuagamos diverses vegades l'arròs per treure l'excés de midó.
El bullim uns 15 minuts en aigua amb sal. Escorrem i reservem.
Saltegem en un wok la pastanaga 2 minuts.
Afegim el pebrot. Reservem.
En el mateix wok afegim el pit de pollastre.
Deixem coure i afegim les gambes.
Deixem coure tot.
Afegim els brots de soja i cuinem a foc fort uns minuts.
Reincorporem les verdures pochadas i l'arròs juntament la soja salada.
Remenem tot bé.
Servim calent amb les nous picades i el cibulet picat per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada