5.3.13

LASANYA D'ALBERGÍNIES AMB ESPINACS I GAMBES



Ingredients i elaboració

2 bosses d'espinacs frescos.
10 gambes.
4 albergínies mitjanes.
4 patates vermelles.
½ quilo de tomàquets ben vermell.
Formatge parmesà.
1 nou de mantega.
Sal, pebre, nou moscada, oli d'oliva.
Cognac.

Bullim les patates sense pell.
Escorrem i Trinxem fins fer puré amb la sal, pebre, nou moscada i mantega.
Reservem.
Tallem les albergínies a làmines d'1 cm.
Posem en una safata amb abundant oli d'oliva perquè es xopin.
Donem la volta i al forn a 190 graus 12 minuts fins que quedin cuites.
Traiem i reservem.
Pelem les gambes i les saltegem.
Afegim els espinacs i saltegem tot fins que estigui cuites. Reservem.
Triturem els tomàquets i colem.
El sofregim en oli d'oliva.
Afegim una mica de sucre, sal, pebre i les herbes al gust.
Deixem sofregir fins que s'evapori l'aigua de vegetació.

Per al muntatge del plat posem en una safata una capa de puré de patates.
A sobre disposem una capa d'albergínies cuites, la meitat dels espinacs, una altra capa d'albergínies, la resta dels espinacs, una altra capa d'albergínies i acabem amb salsa de tomàquet i formatge parmesà per gratinar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada