12.3.13

MOUSSE DE ARRÒS AMB LLET AMB FRUITS VERMELLS



Ingredients i elaboració

80 gr. d'arròs rodó.
½ l. de llet.
75 gr. de sucre.
20 gr. de mantega.
150 gr de nata culinària per muntar.
90 gr de sucre per muntar les clares.
6 clares d'ou.
5 fulles de gelatina de rebosteria.
pell de taronja, llimona i 1 canyella en branca.

Posem la llet amb la pell de taronja, la pell de llimona, la mantega i la canyella en branca.
Quan comenci a bullir afegim l'arròs i el sucre i deixem bullir 20 minuts a foc lent.
Traiem les pells i la canyella en branca i triturem.
Hidratem les làmines de gelatina en aigua freda assequem i afegim a la crema encara calenta.
Muntem les clares amb el sucre a punt de neu i incorporem a la crema.
Semimontamos la nata i afegim a la crema.
Omplim els motlles.
Posem per sobre melmelada de fruits vermells amb uns pocs fruits vermells per sobre.

1 comentari:

  1. oh, m'agrada l'arròs amb llet. I fet mousse encara deu ser més cremós! Ja tens nova seguidora, que encara no et coneixia. Petons

    ResponElimina