5.3.13

POMES FARCIDES DE MAR I MUNTANYA



Ingredients i elaboració per a 4 persones

4 pomes golden.
250 gr de carn picada mixta.
12 gambes lagostineras.
1 gra d'all, 1 ou, molla de pa en remull amb llet, pa ratllat.
Sal, pebre, oli d'oliva.


Pelem les gambes.
Les trossegem petites i les saltem en una mica d'oli. Reservem.
Amb els caps les sofregim, piquem, Flamegem amb armagnac i posem mig litre d'aigua.
Deixem bullir 20 minuts.
Triturem i espesamos amb una mica de maizena.
Rectifiquem de salaó. reservem
Rentem les pomes i tallem la corona reservándolas.
Les buidem. Rebutgem el cor i tallem la polpa molt petita o la ratllem.
Ajuntem la carn mixta amb l'ou, la polpa de poma, les gambes trossejades, la molla de pa remullada en llet, l'all picat i el pa ratllat.
Omplim cada illa i tapem amb la seva corona corresponent.
Posem al forn pre escalfat a 180 graus uns 25 minuts fins que estiguin cuites.
Servim costat la salsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada