5.3.13

SEITAN ARREBOSSAT


Ingredients (3-4 persones aprox)

-Per l'adob:
o 1/ 4 tassa d'oli d'oliva
o 4 cullerades de shoyu
o 1 / 3 tassa de vi blanc o brou de verdures
o 2 cullerades de mostassa de Dijon
o Suc de mitja llimona
o 3 grans d'all picat

-Per l'arrebossat
o 1 i 1 / 4 tassa de nous
o 3 cullerades de pa ratllat
o 2 cullerades de romaní fresc
o Sal i pebre al gust
o 5 talls
o Oli per fregir

-Salsa de Mostassa i anacards
o 1 tassa de llet d'arròs
o 1/2 tassa d'anacards crus
o 4 cull postre de mostassa Dijon
o 1 cullerada de mostassa de gra sencer
o 1/2 ceba picada
o 1 gra d'all picat
o 2 cullerades de julivert picat
o Un rajolí de vi blanc (opcional)
o La meitat d'una cullerada de suc de llimona

o Sal i pebre al gust
o 1 cullerada d'oli d'oliva


Elaboració:

-Barrejar els ingredients de l'adob en un bol.
-Posar el seitan en un bol petit i aboqui l'adob sobre el mateix i deixar Marinar al voltant d'una hora a la nevera.
-Després d'una hora, començar a fer la barreja de nous. Aboca la barreja en un bol.
-Submergeixi un tall de seitan en l'adob i després al arrebossat. Assegureu-vos de pressionar les nous fins que entrin al seitan.
-Repetiu el procediment amb tots els talls.
-Calenta una paella a foc mitjà l'oli suficient per sofregir, no és un fregit complert.
-Fregir fins que el seitan agafi un color torrat.

Salsa
-En un processador d'aliments, barrejar els anacards i llet de soja fins que quedi molt suau.
-Calenta una paella a foc mitjà i afegiu l'all i la ceba. -Sofregir durant 2 minuts.
-A continuació, afegir la crema d'anacard i els dos tipus de mostassa i es barregen. Portar a ebullició i després cuinar a foc lent durant uns 4 minuts. -Afegir amb sal i pebre, llimona i el julivert.
-Utilitzar això per qualsevol plat de proteïnes com el tofu, seitan, tempeh.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada