5.3.13

SOPA DE POLLASTRE I COCO, TOM-KHA KAI



Ingredients:
Pit de pollastre
porro
Ceba tendra
pastanaga
all
Fulls de llima
Brou d'au
Llet de coco
Salsa de peix
Pasta de curri groga
coriandre
Citroneta

Elaboració:
Tallar el pollastre en tquitos d'un centímetre de costat cada un, reservar
Tallar porro, ceba i pastanaga a rodanxes fines
Piqueu el coriandre ben fi
Laminar l'all

En una olla daurar lleugerament l'all, pasta de curri i pollastre juntament amb les fulles de llima, reservar. En la mateixa olla afegir el coco, el brou, la salsa de peix, la Citroneta lligada i coure 5 minuts, afegir les verdures menys el Cherri i coure 5mas, afegir el pollastre i coure 5 més, rectificar de sal i afegir el coriandre i els tomtes i servir. Es pot acompanyar amb una mica d'arròs gessamí o amb tallarines

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada