29.4.13

ARRÒS NEGRE AMB CALAMARS



  Ingredients:
• Arròs (600gr)
• Calamars (2)
• 4 sobres de tinta de calamar
• Ceba
• Salsa de tomàquet
• Oli d'oliva
• Sal
• Brou de peix

Elaboració:
Anem a preparar un arròs per unes 4 persones.
Pica una ceba a trossets petits, mentre posa oli a la paella a escalfar. Quan estigui calent s'ofega la ceba al. Quan estigui a punt afegeix una tasseta de salsa de tomàquet i ofegar.
Rentar bé els calamars i tallem a rodanxes. Afegeix els calamars al sofregit. Afegiu la tinta de calamar i deixar que cogui tot bé, incorpora el caldo de peix i deixar bullir uns 5 minuts, un cop hagi bullit el brou, afegir l'arròs.
Quan l'arròs estigui pràcticament llest, a falta d'un parell de minuts o tres, és el moment de col · locar una mica d'allioli per decorar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada