23.4.13

FIDEUÀ DE MARISC


Ingredients i elaboració
250 gr. De fideus del n º 0.
4 grans d'all.
Brou de peix.
2 sípies mitjanes.
12 gambes o llagostins.
Musclos.
Oli d'oliva, sal.

Posem els fideus en una paella amb molt poc oli i els posem a foc mitjà fins que quedin rossos d'una manera uniforme.
En la paella on farem la fideuà sofregim les gambes per ambdós costats i reservem.
En el mateix oli posem l'all laminat molt fi fins que quedi daurat. Posem la sèpia tallada a daus i deixem coure fins que s'evapori tota l'aigua.
Incorporem els fideus.
Afegim el brou de peix, assaonat de sal al gust, a poc a poc a mesura que els fideus vagin demanant líquid (necessita poc caldo)
Coem en una altra olla els musclos nets al vapor amb molt poc líquid i deixem que s'obrin. Els incorporem cuits a la fideuà.
Podem acabar al forn o bé amb un drap net i sec que cobreixi tota la paella.
Opcionalment se serveix acompanyat d'una terrina de all-i-oli molt lleuger o millor encara all-i-oli "negat"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada