22.4.13

DAUS DE POLLASTRE AMETLLATS A LA MOSTASSA VERD AMB SALTAT DE PATATES PALLA I ALLS TENDRES



Ingredients per a 4 persones. 

4 pits de pollastre desossats.
Mostassa verd.
Un sobre d'ametlla crocant.
Sal, pebre, oli.
4 patates mitjanes.
8 alls tendres.

Elaboració:

Netegem el pollastre de greix i tallem a daus d'uns 2 cm. Més o menys.
Macerem amb mostassa verda i reservem 1 hora més o menys.
Arrebossem amb crocant.
Posem al forn preescalfat a 180 graus 10 minuts.
Tallem les patates en fines julianas i confitem en oli de gira-sol.
Quan estiguin cuites pugem la temperatura fins que quedin cruixents.
Pel saltat netegem i pelem els alls tendres.
Tallem a fines tires i saltem en una paella antiadherent.
Ajuntem amb les patates
Disposem en un plat col · locant els daus de pollastre sobre del saltat.

1 comentari:

  1. Ha de ser molt bona, aquesta combinació de sabors. Me la guardo.

    ResponElimina