29.4.13

FIDEUA




ingredients
400 grams de fideus (cabell d'àngel)
100gramos de tomàquet triturat
Mitjana ceba
1 gra d'all
Pebrot vermell
Una safata de preparat de paella
Lactonesa (una part de llet per 3 d'oli de gira-sol, all i sal)
1 litre Fumet de peix.

Preparació:
Posem el forn a 175 graus posició ventilador i posem a daurar els fideus, quan estiguin ben daurats els retirem del forn.
Escalfem el fumet.
Comencem a sofregir el peix i anem retirant a poc a poc, a continuació vam començar a sofregir la verduretes, all, ceba, pebrot vermell, i finalment el tomàquet triturat. En aquesta marca de peix afegim unes cullerades de lactonesa.
Barregem els fideus amb mostra marca de peix i cobrim amb fumet. Posem al forn i fins que els fideus s'hagin consumit el brou de peix rectifiquem de sal i servir amb una mica de lactonesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada