9.4.13

LLUÇ AMB SALSA VERDA AMB PATATES FORNERES



Ingredients i elaboració

1 lluç de palangre.
Julivert.
4 grans d'all.
Oli d'oliva.
Sal.
1 mica de safrà.
4 patates mitjanes mona llisa.
1 pebrot vermell.
2 cebes de figueres.
2 pastanagues.

Tallem el lluç a rodanxes.
Preparem el cap i sofregim juntament 1 ceba i les 2 pastanagues tallades i rentades i cobrim d'aigua per fer un fumet. (Deixem que bulli una mitja hora)
Retirem del foc, colem i reservem.
Posem els alls juntament les fulles de julivert i cobrim d'oli i triturem.
Sofregim les rodanxes de peix per ambdós costats.
Afegim la picada verda al gust.
Posem fumet calent i deixem bullir lentament uns 5 minuts.
Afegim el safrà torrat, deixem que faci una mica de xup-xup i retirem del foc.
Pelem les patates i les tallem a rodanxes d'1 centímetre.

Tallem la ceba i el pebrot en juliana i barregem amb les patates.
Posem en una safata de Hornoy posem al forn preescalfat a 180 graus 45 minuts.
Servim amb 1 ració de lluç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada