29.4.13

PA DE PESSIC DE IOGURT



ingredients:
1 iogurt de llimona
1 mesura de iogurt d'oli de gira-sol
2 mides de iogurt de sucre
3 mides de iogurt de farina
3 ous
1 sobret de llevat en pols o pols de coure
Mantega


La base d'aquesta recepta és prendre com a mesura el gotet de iogurt, el que facilita molt el tema dels ingredients. L'ideal és utilitzar iogurt de llimona perquè li dóna un sabor especial, però en cas de no tenir podríem utilitzar un de natural i posar ratlladura de llimona per afegir una mica de sabor a pa de pessic.
Preescalfem el forn a 180 º C.
Tirem el iogurt en un bol i utilitzem el gotet com a mesura. Batre els ous amb el sucre, i després afegir el llevat amb la farina tamisada i l'oli. Utilitzarem la batedora elèctrica, batent després de cada addició d'un nou ingredient.
Quan tinguem una massa homogènia i fina, bolquem sobre un motlle desmuntable, al que haurem untat de mantega i enfarinat perquè després resulti fàcil desemmotllar el pa de pessic.
Posem al forn durant 30-35 minuts a 180 º C, o fins que veiem que la punta d'un ganivet surt neta al punxar al centre del pa de pessic.
Desmotllem i deixem refredar.

1 comentari:

  1. Si afegeixes unes cullerades de cacao en pols (tipus cola-cao) surt un pa de pessic de xocolata bonissim.

    ResponElimina