9.4.13

RISSOTTO DE SÍPIA A LA TINTA DE CALAMAR


Ingredients i elaboració

Arròs arborio.
2 sípies mitjanes.
2 cebes.
Vi blanc.
1 nou de mantega.
Brou de peix.
1 sobre de tinta de calamar.
Oli d'oliva, sal, pebre, 1 bitxo de caiena, all

Netegem i trossegem la sípia en fines julianas. Reservem.
Piquem la ceba, l'all i la caiena i sofregim fins que quedi caramel · litzada.
Afegim la sípia.
Quan s'evapori l'aigua afegim un rajolí de vi blanc i deixem reduir.
Afegim la tinta de calamar.
Incorporem l'arròs arborio i donem la volta a tot.
Anem afegint el brou de peix poc a poc a mesura que l'arròs vagi xuclant el líquid durant uns 15 minuts (anar provant l'arròs fins que quedi al punt)
En acabar la cocció afegir la mantega que es desfaci en l'arròs.
Emplateu i decorar amb uns grills de taronja i julivert picat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada