7.5.13

TAGLIATELLE A OU AMB SALSA AL FUNGHI

INGREDIENTS

20 grams de ceps deshidratats.
Bolets variades de temporada.
1 ceba de figueres gran.
Crema de llet.
Sal, pebre, maizena (en el cas que calgués espessir)

INGREDIENTS I ELABORACIÓ PER FER PASTA FRESCA (4 PERSONES)

400 grams de farina.
4 ous mitjans.
Sal.
Un rajolí d'oli d'oliva verge extra.

Ajuntem tots els ingredients i els unim el just perquè faci una massa.
Treballem amb la màquina, estirem, formem els tagliatelle i bullim 1 minut en aigua abundant amb sal.
Refresquem amb aigua freda, posem un rajolí d'oli perquè no se'ns enganxi. En el moment de servir el plat escalfem un minut al microones, servim amb la salsa calenta i uns encenalls de formatge parmesà.

ELABORACIÓ DE LA SALSA

Sofregim la ceba lentament molt temps perquè ens caramel · litzi i tingui un color coure fosc.
Netegem els bolets i les posem al sofregit que vagin estovant.
Posem els ceps deshidratats a la crema de llet i que vagin escalfant lentament.
Quan els ceps han estovat i enfosquit la crema de llet afegim al sofregit de bolets i deixem reduir fins que espesseixi la salsa.

1 comentari:

  1. La salsa al funghi sempre ofereix una aroma exquisit! Molt bon plat de pasta.

    ResponElimina