30.5.13

TIRAMISÚ DE MADUIXA

Ingredients:

2 ous
60 grams de súcre
unes 10 maduixes
melmelada de maduixa

Elaboració:
En primer lloc, serparem les clares de les rovells. Als rovells, els hi afegim 60 grams de súcre, i barregem fins que quedi crema. Tallem les maduixes, algunes en làmines fines per decorar el fons del got, i la restaen daus. Muntem les clares a punt de neu.
En un bol, barregem el formatge amb la crema de rovells i el súcre. Barregem bé, fins que quedi una crema espesa. 
Afegim les clares muntades a punt de neu, i amb una espàtula removem suaument, perquè no baixin les clares. Reservem.
En uns gotets per postre, posem un fons de làmines de maduixa, enganxades a la vora del got. Al centre posem una cullerada de melmelada de maduixes. Afegim la crema de mascarpone que tenim reservadafins omplir la meitat. Afegim alguns daus de maduixa, i un altre cullerada de melmelada i ho cobrim amb mascarpone. 
Decorem amb més maduixes i deixem refredar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada