12.7.13

CON FARCIT DE CRUIXIDELL, PERNIL I PIQUILLO


Ingredinents:

-coca mexicana per a burritos (2 uni. D'25cm diàmetre)
-espàrrecs de marge frescos petits (12 unitats)
-pernil serrà (100gr)
-pebrot del piquillo (2 unitats)
-maionesa (80gr)
-enciams brots 1 bossa 100gr aprox
-salsa barbacoa (30 gr)
-oliva negra trossejada 4 unitats
-formatge crema (50gr)

Preparació ...
Tallar la coca per la meitat i donar-li voltes com per formar un con i per poder enganxar-lo utilitzar el formatge crema.
Per fer el farcit, piqueu el pernil fi amb els piquillos l'enciam i les olives barrejar la maionesa i la barbacoa, reservar al fred.
Escaldar els marge amb aigua 1 minut, refredar amb aigua molt freda.
Muntar la massa dins del con gairebé ple i introduir els espàrrecs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada