29.10.13

APERITIUS VEGANS



1 - Xips de tubercles

Ingredients i elaboració
1 patata mitjana .
1 moniato mitjà .
1 iuca .
1 plàtan mascle .
1 remolatxa crua .
Oli de gira-sol .
Sal .

Rentem molt bé tots els tubercles .
Els tallem amb la mandolina molt fins amb pell ( almenys el pátano mascle i la iuca )
Assequem amb l'ajuda de paper de cuina .
Posem a la fregidora amb l'oli ben calent per separat .
Retirem amb una escumadora i posem en paper secant de cuina amb sal .
Barregem tots bé i ajuntem .

2 - Broqueta de tofu amb tomàquet cherry i oli d'alfàbrega .

Ingredients i elaboració
Tofu .
Tomàquets cherry .
12 fulls d'alfàbrega .
Una mica d'oli d'oliva verge extra .
Sal .

Rentem i assequem l'alfàbrega .
La triturem amb poc oli i sal .
Enfilem a la broqueta un tros de tofu i el tomàquet cherry .
Servim amb l'oli d'alfàbrega per sobre .

3 - Canapès vegans

Ingredients i elaboració
Pa bimbo sense crosta .
Pebrots del piquillo .
Ametlla picada .
Sèsam torrat .
Guacamole .
Hummus .
Margarina .
1 tronc d'api -
1 pastanaga ratllada .
1 llimona .
1 bossa d'espinacs saltada i triturada .
Mel .
Fruits secs ratllats variats .
1 illa .
sucre .

Piquillos - Triturem bé els piquillos i untem 2 llesques de pa bimbo sense crosta . Posem 1 sobre de l'altra i tallem en 9 porcions .
Decorem amb poma caramel · litzada que haurem fet amb margarina i sucre .
Guacamole - Fem guacamole i untem 2 llesques de pa bimbo sense crosta . Posem 1 sobre de l'altra i tallem en 9 trossos decorem amb un tros de llimona tallat molt fi .
Crudités - Tallem cogombret molt picat i barregem amb margarina vegetal . Untem 2 llesques de pa bimbo sense crosta . Posem 1 sobre de l'altra i tallem en 9 trossos i decorem amb crudités molt picats d'api i pastanaga .
Hummus - Untem 2 llesques de pa bimbo sense crosta amb hummus . Posem 1 sobre de l 'altra . Tallem en 9 porcions . Decorem amb sèsam torrat -
Espinacs - Untem 2 llesques de pa bimbo sense crosta amb puré d'espinacs . Posem 1 sobre de l'altra i tallem en 9 porcions . decorem amb una picada de fruits secs amb mel .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada