28.10.13

BOLLOS AL FORN DE PATATA DE L'AVIA ( POLÒNIA ) KNISHES




Ingredients:

Massa :
1a opció en termes de temps : tapes de crestes per al forn , preferiblement no fullades, encara que també poden ser. Recomano "La Tucumana ", masses d'empanades argentines. I provarem una altra que s'aconsegueix fàcilment al supermercat.

2a opció :
3/4 kg . de farina.
1/4 l. aigua tèbia.
3 cullerades d'oli.
1 culleradeta de sal.

farciment :
1/2 o 3/4 kg de patates.
2 cebes mitjanes
4 o 5 cullerades d'oli.
Sal i pebre.

Per a la massa :
Unir els ingredients i treballar-los fins que la massa aquest llisa .
Formar una bola i guardar en un lloc tebi cobert amb un drap de cuina durant 1 hora.
Dividir la massa en 3 a 5 parts iguals, i estirar la massa fins que quedi ben fina en una superfície enfarinada.

Pel farciment :
Bullir les patates i aixafar encara calents.
Daurar en oli la ceba finament picada i afegir a les patates. Salpebrar.
Deixar que el farciment es pot escalfar.
Es poden utilitzar tapes d'empanades de massa brisa per al forn , i s'evita fer la massa.
Cada tapa s'estira amb un pal de pastar , en una taula enfarinada.
Es col · loca farcit de patates , i s'enrotlla la massa per cobrir la patata amb la massa , fent un atropellat . Es tallen trossos , preferiblement amb un ganivet de fusta per untar , enrosquem com cargols a cada panet .
Col · loquem en una asadera untada , els pintem amb oli i els cuinem al forn calent , aproximadament 1 hora .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada