24.10.13

BROWNIE VEGÀ


Ingredients:

- 100g farina arròs*
- 150 cigrons ben cuits
- 100g panses en remull
- 100g sirop d'àgave
- 4 cull sop cacau
- 3 cull sop maicena
- 3 cull margarina vegana
- mantega
- 2 cull p llevat
- 50g festucs sense sal i
- pelats (si els compreu
- amb sal els podeu
- rentar)
- 50 g nous
- Opcional Maduixes

Elaboració:

-Triturarem amb la picadora o batedora les panses escorregudes amb els cigrons
-Afegirem l'àgave, la margarina i remourem
-Per un altre banda mesclarem la farina, el cacau, la maicena i el llevat.
-Ho afegirem a la mescla humida.
-Trossejarem els festucs i les nous bé a ma o amb una picadora a trossets més o menys
grans depenent de lo granulat que el vulguem i ho afegirem a la massa.
-Greixarem (amb mantega o oli) un motlle, hi posem la massa i ho posem al forn prèviament escalfat a 180 º. Enfornarem uns 20 minuts (punxar amb un ganivet i comprovar si surt net).
Opcional: es pot cobrir amb trossets de maduixa o fruits del bosc per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada