8.10.13

CANELONS VEGANS D'ALBERGÍNIES FARCITS DE VERDURES DE TEMPORADA


Ingredients i elaboració per a 4 persones

2 albergínies mitjanes .
2 carxofes .
100 gr de mongetes verdes bullides .
50 gr d'alls tendres tallats .
2 manats d'espàrrecs verds tallats molt petits.
100 gr de carbassa pelada trossejada molt petita .
1 porro .
½ litre de llet de soja vegetal .
100 gr d'ametlla mòlta .
1 nou de margarina .
1 cullerada de farina sopera .

Sofregim els espàrrecs i els alls tendres .
Afegim el porro tallat en fines rodanxes .
Afegim la carabassa .
Sofregim tot fins que estigui ben cuit .
Incorporem les mongetes bullides i les carxofes fregides i reservem .
Tallem les albergínies fines amb l'ajuda d'una mandolina .
Les posem en una fina capa d'oli d'oliva en una safata que absorbeixi l'oli .
Els donem la volta .
Posem al forn pre escalfat a 190 graus uns 10 minuts .
Traiem i deixem refredar .
Preparem una beixamel posant a escalfar la margarina amb una mica d'oli d'oliva .
Posem una cullerada plena de farina .
Sofregim bé.
Incorporem la llet de soja calenta poc a poc que vagi espessint .
Condimentem de sal , pebre i nou moscada .

Per muntar el plat estenem 2 rodanxes d'albergínia posem farciment i formem el caneló .
Posem en una safata una capa fina de beixamel .
Distribuïm tots els canelons .
Napamos de beixamel .
Posem una capa d'ametlla mòlta per sobre i gratinem al forn .
Servim calent .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada