9.10.13

COCA DE BOTIFARRA I CEBA CONFITADA



MASSA

ingredients:
- 900gr.harina de blat (mitjana força)
- 100gr aigua
- 150 gr. Oli d'oliva verge
- 200gr.de mantega
- 40 gr. llevat premsat
- 300 gr. Aigua
- Una mica de sal i de sucre.

Elaboració:
Pastar tot junt, durant 8 mts (a màquina) fins que, es vegi una massa elàstica. Treure de la màquina i formar peces d'uns 200 gr.
Deixar reposar 10 mts.
Perquè perdi corretja, estirar-les a corró, a un gruix d'un centímetre



ingredients:
- 200 gr. sucre
- 400 gr. botifarra
- 250 gr. ceba confitada

Elaboració:
Sofregir la ceba i un cop sofregida afegir el sucre i confitar la, fins que quedi transparent.
Afegir la botifarra picada, escampar sobre de la coca prèviament cuita.

T º forn: 180 º durant 20 mts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada