9.10.13

COCA DE XAI AMB ALBERGÍNIES I MEL


MASSA

ingredients:
- 900gr.harina de blat (mitjana força)
- 100gr aigua
- 150 gr. Oli d'oliva verge
- 200gr.de mantega
- 40 gr. llevat premsat
- 300 gr. Aigua
- Una mica de sal i de sucre.

Elaboració:
Pastar tot junt, durant 8 mts (a màquina) fins que, es vegi una massa elàstica. Treure de la màquina i formar peces d'uns 200 gr.
Deixar reposar 10 mts.
Perquè perdi corretja, estirar-les a corró, a un gruix d'un centímetre

ingredients:
- 500gr.Cordero
- C.s. comí
 - 200gr.Cebolla
- 400gr.Berengenas
 - C.s. Mel
- C.s Salpebra

Elaboració:
Rostir el xai al forn salpebrat amb el xai a 200 º -10 mts, posar-li el conyac donar-li 10 m més de forn, retirar i esmollar, reservar.
A part sofregir la ceba amb l'albergínia, afegir la mel fora del foc i afegir-hi el xai, barrejar.
Añadírselo a la massa precuita i donar-li 15 mts de forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada