9.10.13

COCA D'ESPINACS A LA CATALANA I FORMATGE BRIE


MASSA

ingredients :

- 900gr .farina de blat (mitjana força )
- 100gr aigua
- 150 gr . Oli d'oliva verge
- 200gr.de mantega
- 40 gr . llevat premsat
- 300 gr . Aigua
- Una mica de sal i de sucre .

Elaboració :
Pastar tot junt , durant 8 mts ( a màquina ) fins que , es vegi una massa elàstica . Treure de la màquina i formar peces d'uns 200 gr .
Deixar reposar 10 mts .
Perquè perdi corretja , estirar-les a corró , a un gruix d'un centímetre

ingredients :

-500gr . Espinacs
-50 gr . Pinyons torrats
-150 gr . Bacó
-300 gr . Brie

elaboració:
Sofregir els pinyons i el bacó fins que es daurin els pinyons .
Posar els espinacs , a la barreja anterior , salpebrar , i reservar.
Añadírselo a la massa de coca ( precuita prèviament ) estirar els espinacs i afegir-hi el formatge de cabra
 Coure 15 mts , al forn , retirar , afegir el formatge , 5 m més de forn .

T º forn : 180 º durant 15mts +5 mts .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada