22.10.13

CREMA DE CASTANYES I CEPS


Ingredients i elaboració

600 gr de castanyes .
10 gr de bolets deshidratats .
1 patata .
2 porros .
1,5 l de brou de pollastre .
200 ml de llet de coco .
250 gr de camagrocs .
2 claus d' olor .
3 cardanomos .
1 mica de curri .
2 anissos estrellats .
Sal , pebre , oli d'oliva .

Fem un tall a les castanyes .
Les posem al forn pre escalfat a 200 graus uns 10-15 minuts .
Les pelem i reservem .
Paral · lelament netegem el porro i el sofregim lentament fins que quedi confitat .
Afegim les castanyes , el brou i els bolets deshidratats .
Afegim les espècies (abans de triturar la crema cal treure )
Deixem coure lentament uns 20 minuts .
Triturem bé i colem pel xinès .
Tornem a posar al foc .
Afegim la llet de coco i rectifiquem de sal i pebre .

D'altra banda netegem els camagrocs .
Els sofregim amb una mica d'oli d'oliva fins que perdi la seva aigua de vegetació .

Servim en un bol de sopa un grapat de camagrocs i la crema tot junt calenta .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada