8.10.13

DUO DE PURÉS DE PATATA I MONIATO AMB ROVELLONS AMB CRUDITÉS DE VERDURES I GERMINATS


Ingredients i elaboració per a 4 persones

2 patates mona llisa .
2 moniatos .
Llet de soja .
1 pastanaga .
1 branca d'api blanc.
300 gr de rovellons petits .
1 rajolí de cervesa .
Sal , pebre , nou moscada i oli d'oliva .

Rostim el moniato al forn pre escalfat a 180 graus uns 40 minuts fins que estigui cuit .
Pelem les patates , les trossegem i les coem en aigua fins que quedin cuites .
Pelem el moniato trossegem afegim una mica de llet de soja i triturem bé.
Condimentem de sal , pebre i nou moscada .
Fem el mateix amb les patates .
Reservem als 2 purés tapats al bany maria perquè es mantingui calent .
Rentem bé els rovellons de terra .
Els posem en una safata de forn i rostim 10 minuts amb el forn pre escalfat a 220 graus .
Traiem posem la cervesa i deixem 3 minuts més .
Pelem la pastanaga i l'api i tallem a crudités molt petits .

Per muntar el plat posem als 2 purés cada 1 en una mànega paste lera i posem al plat intercalant els seus colors .
Posem sobre les crudités de pastanaga i api .
I clavats als purés els rovellons .
Emulsionem la salsa dels rovellons amb un fil d'oli d'oliva i posem per sobre del plat .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada