24.10.13

FLAM DE COCO


Ingredients:

- 775 ml de llet de coco o meitat crema de coco i meitat llet d'arròs aprox
- 200 ml de crema o d'arròs o de civada o de coco
- 3 cull sop d'Agar Agar en flocs
- 1 en pols
- 1 cull sop de àgave o de melassa o estevia en pols 1/4 de cull.
- 3 cull de Coco ratllat
- 3 cull sop de concentrat de poma o agave diluït en una mica de suc o d'aigua
- Melmelada per cobrir

Elaboració:

Mesclem la llet de coco, la crema d'arrós, la
melassa o altre, el coco ratllat i l'agar agar,
ho portem a ebullició i ho bullim a foc baix uns
10 min.
-Apaguem el fog
-Deixem reposar una estona i ho avoquem en
un motllo o en motllos de flam individuals
-Deixem refredar a temperatura ambient unes
3h i després 3 h més a la nevera
-ho decorem amb el concentrat de poma o fem
una capa de melmelada per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada