10.10.13

PASTA DE CARGOLES AMB VERDURES I SALSA ROMESCO


Ingredients i elaboració per a 4 persones

300 gr de pasta de cargols petites .
100 gr de mongeta " boby "
2 manats d' espàrrecs verds .
2 pastanagues grans .
1 bossa de gel .
Sal , pebre .

Bullim la pasta tal com ens indica el fabricant .
Refresquem amb aigua freda i deixem escórrer .
Posem una mica d'oli perquè ens quedi solta .
Pelem les pastanagues i les tallem a quadrets petits .
La bullim fins que estigui cuita .
Posem en aigua amb gel per tallar la cocció .
Colem i reservem .
Netegem les mongetes i tallem a trossos de 2 cm posem a bullir .
Quan porti 2 minuts bullint afegim els espàrrecs nets i trossejats també en trossos de 2 cm .
Quan estigui tot cuit escorrem i posem en aigua amb gel per preservar tot el color .
Reservem .
Quan estigui tot ben cuit , barregem tot i assaonem de sal i pebre .
Barregem amb la salsa romesco .
Servim fred o tebi .

Ingredients i elaboració de la salsa romesco
2 nyores , 20 gr . d'avellanes , 30 gr . d'ametlles .
1 cabeça d' alls , 2 tomàquets madurs ben vermells .
4 llesques de pa , oli d'oliva verge extra , vinagre de xerès , sal .

Per fer la salsa posem al forn preescalfat a 180 graus les avellanes , les ametlles , el cap d'alls partida per la meitat , els tomàquets i el pa ia mesura que es vagin torrant anem traient .
Posem una mitja hora les nyores en remull en aigua tèbia .
Triturem els ingredients del forn i afegim les nyores estovades . Colem pel xinès .
El que ens quedi posem l'oli d'oliva a poc a poc com si fos una maionesa .
Si queda molt espès li posarem aigua del remull de les nyores . Posem un rajolí de vinagre i acabem de batre . Deixem refredar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada