22.10.13

TRINXAT DE LA CERDANYA


Ingredients i elaboració

1 col arrissada.
4 grans grans d'all.
200 gr de cansalada fresca tallada a trossos petits.
50 gr de bacon tallat a trossos petits.
1 quilo i mig de patates grogues.
Sal, pebre, oli d'oliva.

Traiem les fulles exteriors de la col més verds.
Tallem la part blanca que ens queda a tires rebutjant les tiges més gruixuts.
Pelem les patates i les tallem fines.
Les posem a bullir en abundant aigua amb sal.
Quan arrenqui el bull afegim la col.
Quan estigui cuit colem.
En un bol el Trinxem tot amb una forquilla i reservem.
Tallem a làmines ben fines els alls i daurem en un bon raig d'oli.
Afegim la cansalada i la cansalada.
Quan estigui cruixent afegim el "trinxat" de verdura i Trinxem amb l'ajuda d'una forquilla remenem bé.
Servim calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada