22.10.13

TRONC DE CARN (KLOPS)


Ingredients:
(per a 6-8 racions)

750 g de carn de vedella picada
1 i 1/2 ceba ratllada ben fina
30 g de pa ratllat.
Sal i pebre.
1 ou lleugerament batut.
Un grapat de julivert, finament picat.
All.
Oli.
3 ous durs pelats.

Preparació:

Es barregen tots els ingredients, exceptuant els ous durs, pastant amb les mans, fins a obtenir una massa compacta (es pot fer també en robot). Se li dóna la forma de tronc, com si fos una salsitxa grossa, i es col · loca sobre una safata per al forn untada amb oli. Es fan 3 esquerdes a la part superior, s'encaixa un ou dur en cadascuna i es tapen els ous amb carn, procurant que quedin ben coberts. S'unta amb oli d'oliva tot el tronc.
Es cou al forn a 190 º durant 45 minuts, fins que la carn estigui daurada. Sempre depèn el forn que té

El tronc de carn es pot servir fred o calent, tallat a rodanxes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada