12.11.13

ARRÒS FREGIT A L'OU AMB POLLASTRE I GAMBES

Ingredients i elaboració

225 gr d'arròs gessamí .
3 pits de pollastre desossats i nets de greix .
250 gambes pelades ( reservem els caps )
400 ml de llet de coco .
50 gr de coco trossejat .
una mica de coriandre picat .
la ratlladura fina de 1 llimona .
1 bitxo de caiena .
4 fulles d'alfàbrega picades .
3 ous batuts .
Cebollí picat .

Sofregim els caps de les gambes .
Afegim 100 ml d'aigua i deixem bullir 5 minuts .
Triturem i colem pel xinès .
Reservem .
Bullim l'arròs amb el doble d'aigua que d'arròs uns 15 minuts fins que absorbeixi el líquid .
Reservem a la nevera .
Posem el pollastre al wok amb la llet de coco , el coco trossejat , la ratlladura de llimona , el bitxo i el coriandre .
Portem a ebullició i deixem a foc suau 10 minuts .
Afegim les gambes i deixem 2 minuts més .
Afegim una mica de salsa de gambes .
Retirem del foc i afegim l'alfàbrega .
Escalfem bé el wok amb una mica d'oli i saltegem l'arròs 2 minuts.
Afegim els ous a poc a poc sense deixar de remenar .
Barregem amb el pollastre i gambes .
Servim calent .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada