12.11.13

COCA DE RECAPTE


Ingredients i elaboració de la massa
 100 gr de farina .
Sal , 40 gr d'oli d'oliva .
Aigua freda ( una mica fins que formi una massa elàstica i que se separi de les parets ) .

Barregem la farina amb la sal i incorporem l'oli . A mesura que anem amalgamant anem tirant l'aigua fins que quedi una bola tova i una mica viscosa però sense que arribi a ser enganxosa .
Treballem la massa i estirem amb el corró fins donar-li forma allargada
Podem fer una coca gran que ocupi una safata de forn o també agafar petites porcions de massa i estirar allargades individuals .
Ingredients i elaboració de la coca
2 pebrots vermells , 1 albergínia gran.
Anxoves de l'escala de bona qualitat .
Salsa de tomàquet casolana .
Oli d'oliva verge extra arbequí .

Pintem la coca amb salsa de tomàquet .
Donem un cop d' forn a 220 graus i vam treure .
Posem tires de pebrot vermell escalivat i tires d'albergínia escalivada intercalades que cobreixi tota la base de la coca .
Posem al forn pre escalfat a 190 graus 15 minuts .
Traiem i deixem refredar .
Posem les anxoves i un rajolí d'oli arbequí .
Menjar immediatament .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada