26.11.13

FIDEUS YAKISOBA


Ingredients i elaboració per a 4 persones

200 grams de fideus "soba" japonesos a l'ou.
Salsa yakisoba al gust.
100 grams de bacó a tires.
100 gr de gamba cuita petita.
2 pastanagues tallades molt petita.
Medi col tallat molt petit.
1 got d'aigua.
Sal, oli d'oliva.

Posem la col i la pastanaga a sofregir en el wok 10 minuts a foc mitjà.
Afegim les gambes en l'últim moment.
Quan estigui tot ben cuit reservem en una font.
Netegem el wok amb un paper.
Posem de nou al foc amb el got d'aigua amb sal.
Posem els fideus en bloc i deixem 2 minuts.
Els girem.
Remenem amb cura que no es trenquin.
Quan hagi absorbit l'aigua tirem salsa yakisoba al gust.
L'ideal és fer la suficient salsa que tinya els fideus.
Afegim la resta d'ingredients reservats.
Remenem bé i servim calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada