19.11.13

PATATES AL "CALIU" FARCIDES DE FOIE TRUFAT


Ingredients i elaboració

Patates de guarnició.
1 terrina de Mouse d'ànec.
1 terrina de foie "micuit"
1 tòfona.
1 ceba.
2 ous.
Farina.
Pa ratllat.
Sal, pebre, oli d'oliva.

Tallem la ceba molt petita i sofregim lentament fins que ens quedi ben daurada.
Mentre rentem les patates i les emboliquem amb paper de plata posant una mica de sal, pebre i oli d'oliva.
Les posem al forn pre escalfat a 180 graus uns 35 minuts fins que estiguin cuites.
Traiem i deixem refredar.
Les partim per la meitat i posem la polpa en un bol amb la ceba daurada, la tòfona ben picada i el Mouse d'ànec.
Tornem a omplir-les amb un tros de foie micuit dins.
Passem per farina, ou batut i pa ratllat i fregim en abundant oli ben calent.
Deixem daurar i posem en paper de cuina.
Servim calent amb un bouquet d'amanida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada