22.11.13

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE CARN


Ingredients i elaboració

150 grams de carn picada de vedella .
150 grams de carn picada de porc .
1 pit de pollastre filetejat .
1 llauna de pebrots del piquillo .
4 tomaquets canaris .
200 grams de camagrocs
250 ml de brou de carn .
100 ml de crema de llet .
1 ceba .
vi blanc .
Sal , pebre , oli d’oliva .

Sofregim la ceba tallada petita .
Quan ens agafi color afegim la carn de porc i vedella .
Quan estigui rustida  afegim el pollastre tallat a trossos petits .
Afegim un raig de vi blanc .
Afegim els tomaquets triturats i deixem sofregir fins que estiqui sec el sofregit .
Afegim els camagrocs i deixem sofregir 5 minuts més .
Deixem refredar i farcim els pebrots .
Per fer la salsa agafem una mica del sofregit que ens hagi sobrat i afegim la crema de llet .
Deixem reduir , que ens quedi una salsa espessa .
Posem per damunt els pebrots farcits i deixem que faci xup xup uns minuts .
Servim calents amb una mica de salsa , també calenta .

1 comentari:

  1. Aquesta és una tapa que m'encanta. Quina bona recepta que ens has presentat!

    ResponElimina