12.11.13

PRUNES FARCIDES DE CARN I AMETLLES


Ingredients :
50 prunes Califòrnia.
100 gr d'ametlles tostatdas i pelades
2 cebes grans
1/4 de quilo de carn picada de vedella
1 ou
1 rodanxa depan
Paprika
Sal
Canela
Cúrcuma
Pebre negre
1/4 de got d'oli d'oliva
2 cullerades de sucre

Preparació :
En un bol , barrejar 1 ceba picada molt fina amb la carn picada , la rodanxa de pa remullada en aigua, l'ou i condimentar amb sal , pebre , paprika , canyella i cúrcuma , barrejant bé amb les mans .
Amb aquesta barreja s'omplen amb molta cura , les prunes obertes i sense os , se li afegeix també a cada pruna 1 ametlla torrada i pelada .

A banda, en una cassola es posa l'altra ceba picada amb l'oli a escalfar i daurar . S'agrega un got i mig d'aigua , canyella , sucre , salpebrar. Afegir la paprika , la cúrcuma i les ametlles que sobrin .

Quan comença a bullir , s'abaixa el foc , es col · loquen les prunes i es cuina a foc mitjà uns 20 minuts aproximadament , tapant la cassola . Se serveix calent .

Es pot acompanyar amb cuscús o arròs blanc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada