12.11.13

SALTAT WOK DE VEDELLA





Ingredients i elaboració

2 cebes vermelles mitjanes tallades a julianas fines .
2 grans d'all picats .
1 tros petit de gingebre ratllat .
2 filets de vedella o bou tallat a tires molt fines .
1 pebrot verd tallat a fines rodanxes .
150 gr de brots de bambú de llauna .
1 cullerada de pasta de curri vermell .
Unes fulles d'alfàbrega .
Arròs gessamí bullit per acompanyar.
2 cullerades de pasta oriental d'all i coriandre (1 cap d'all , un grapat de coriandre 50 gr de pebre en gra , tot ben triturat )
Oli d'oliva .

Tallem les mongetes a juliana i bullim fins que estiguin cuites .
Refresquem en aigua freda i reservem .
Posem una mica d'oli en el wok.
Amb l'oli ben calent posem la ceba vermella , l'all i el gingebre .
Deixem 3 minuts i afegim la carn .
Deixem daurar bé.
Afegim el pebrot i deixem uns minuts .
Afegim el bambú i les mongetes i deixem 2 minuts més .
Afegim la pasta oriental d'all i la pasta de curri vermell .
Deixem coure bé tot .
Servim calent amb una mica d'arròs gessamí bullit .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada