19.11.13

SUQUET DE PEIX GLACEJAT AMB "ALLIOLI NEGAT"


INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

4 rodanxes grans de lluç fresc de palangre.
4 rodanxes de daurada.
4 rodanxes de rap.
8 gambes.
3 tomàquets vermells.
2 ceba de Figueres.
Brou de peix.
4 patates mitjanes

Picada-4 grans d'all, 2 llesques de pa del dia anterior, julivert, uns brins de safrà, sal, pebre.

Allioli negat-All, sal i oli d'oliva.


ELABORACIÓ

Sofregim tots els ingredients de la picada i reservem.
Tallem les patates a rodanxes d'1 cm . Amb la ceba a juliana i posem al forn pre escalfat a 180 graus 20 min .
Escaldem en aigua bullint els tomàquets 1 min . Refresquem , pelem , despepitamos , trossegem , i sofregim en el mateix oli de la picada .
Posem amb compte que no es trenquin les patates , afegim els peixos ben posats més el brou de peix , tapem i deixem bullir a foc mitjà 15 minuts . Que el peix vagi " suquejant "
1 minut abans de treure del foc afegim la picada que es dissolgui bé.
Posem en un morter els alls trossejats molt petits amb sal i piquem amb la mà de morter , anem posant oli d'oliva que vagi caient en fil ( no ha d'espessir com un all- i-oli )
Napamos els peixos i posem al forn preescalfat a 220 graus 10 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada