9.12.13

BOMBÓ DE FOIE A LA XOCOLATA AMB AMETLLA CROCANT


Ingredients i elaboració

1 terrina de foie micuit d'oca o ànec.
1 poma, 1 nou de mantega, 2 cullerades de sucre, mel.
Ametlla crocant.
Crema de vinagre balsàmic.
70 gr de Xocolata fondant.
Fem boles amb el foie, posem en paper vegetal i congelem.
Desfem la xocolata al microones amb una mica d'aigua.
Arrebossem de xocolata el bombó i tornem a posar a la nevera.
Quan estigui dur la xocolata les Empapem de mel i arrebossem amb el crocant.
Pelem la poma i tallem a trossos petits.
Posem al foc la mantega i el sucre amb la poma i cuinem fins que
la poma estigui cuita.
Posem en una cullereta de càtering 3 trossos de poma, a sobre el bombó de foie
ia sobre una punta de crema de vinagre balsàmic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada