9.12.13

MOUSSE D'ARRÒS AMB LLET AMB FRUITS VERMELLS



Ingredients i elaboració

100 gr . d'arròs rodó.
3/4 de litre de llet, 75 gr . de sucre.
20 gr . de mantega, 150 gr de nata culinària per muntar.
90 gr de sucre per muntar les clares, 6 clares d'ou.
5 fulls de gelatina de rebosteria, pell de taronja, llimona i 1 canyella en branca.
Posem la llet amb la pell de taronja, la pell de llimona , la mantega i la canyella.
Quan comenci a bullir afegim l'arròs i deixem bullir 20 minuts a foc lent.
A mitja cocció afegim els 75 gr de sucre.
Traiem les pells i la canyella en branca i triturem.
Hidratem les làmines de gelatina en aigua freda assequem i afegim a la crema encara
calenta.
Muntem les clares a punt de neu.
A mig muntar hi afegim els 90 gr de sucre restants.
Incorporem a la crema.
Semi muntem la nata i afegim a la crema.
Omplim els motlles.
Posem per sobre melmelada de fruits vermells amb uns pocs fruits vermells per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada