9.12.13

TIMBAL DE CONFIT D'ÀNEC , PURÉ DUQUESA I BOLETS DE TEMPORADA



Ingredients i elaboració

1 llauna de confit d' ànec.
Fruits vermells variats.
3 cullerades de melmelada de fruits vermells.
4 patates mona llisa.
2 moniatos mitjans.
1 nou de mantega.
200 cl de nata líquida.
4 rovells d'ou.
Bolets variats de temporada
Sal , pebre , oli d'oliva.
Obrim la llauna de confit i esmicolem la carn separant el greix i els ossos.
Posem la melmelada ben barrejada amb la carn de l'ànec.
Reservem.
Pelem les patates i els moniatos , tallem i bullim a partir d'aigua freda fins que
estiguin cuites.
Les escorrem i Trinxem amb els rovells d'ou , la mantega, la crema de
llet , sal pebre i nou moscada.
Netegem els bolets.
Un cop totes netes , les saltem en una paella amb una mica d'oli molt calent.
Quan gairebé estiguin posem una mica de sal.
Per al muntatge del plat posem una base de puré, una altra de confit d'ànec , una de
bolets.
Acabem amb puré duquessa ajudant-nos d'una màniga amb filtre arrissat per
realçar el plat i unes poques bolets per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada