21.1.14

CONILL AL TXACOLÍ AMB CARXOFES



Ingredients i elaboració per a 4 persones

1 conill d'1 quilo i mig aproximadament .
1 ceba tendra .
2 pastanagues .
2 grans d'all .
1 mica de farina .
3 gots de Txacoli o si no tenim vi jove .
1 copa de brandi .
5 tomàquets madurs triturats i colats .
Sal , oli d'oliva , pebre i julivert picat .

Piquem bé petita la ceba tendra i l'anem fregint a poc a poc .
Pelem la pastanaga i la tallem en fins albiés .
Afegim a la ceba .
Aixafem els alls amb pell i afegim .
Trossegem el conill i condimentem de sal i pebre .
Afegim i deixem que es dauri bé per tot arreu.
Quan estigui ben daurat afegim el tomàquet triturat i deixem sofregir bé.
Afegim el brandi quan el tomàquet estigui ben sofregit i flamegem .
Deixem que s'evapori tot l'alcohol .
Afegim el Txacoli i una mica d'aigua que cobreixi el conill .
Deixem coure 25 minuts fins que el conill estigui tendre .
Netegem les carxofes i les tallem a quarts .
Afegim al guisat bullint a mitja cocció .
Deixem reposar una mica i servim .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada