23.1.14

CREMA DE BACALLÀ



INGREDIENTS I ELABORACIÓ

300 gr. De bacallà dessalat esqueixat.
1 ceba mitjana
All 1 gra.
Julivert.
1 patata mitjana.
1 litre de fumet de peix.
1 rajolí de vi blanc.
Farina, 1 ou batut, pa ratllat.


Sofregim la ceba tallada molt petita.
Afegim el bacallà.
Remenem sense parar perquè no s'enganxi i hi afegim una picada d'all i julivert i el vi blanc.
Deixem que redueixi i posem la patata trossejada i el fumet.
Deixem que bulli fins que la patata estigui cuita i triturem i passem pel colador.
El bacallà que ens quedi pel xinès deixem que es refredi.
Fem boles i passem per farina, ou i pa ratllat.
Fregim i posem en paper absorbent de cuina.
Emplatem la crema amb unes boles de bacallà fregit i un cordó d'oli d'oliva verge.
Servim calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada