14.1.14

CRISPY TACOS



Recepta molt típica dels estats limítrofs dels EUA amb Mèxic .
Té la peculiaritat que es menja amb les conegudes coques mexicanes però en aquest cas crocants .
També es poden menjar amb filets de peix empanats i / o amb diferents salses

Ingredients i elaboració per a 6 persones .

½ quilo de carn de vedella tendra ( bistec , entrecot , filet , agulla ... )
1 pot de mongetes pintes o fesols cuits .
5 tomàquets canaris frescos ratllats escorreguts .
1 cullerada de concentrat de tomàquet .
Enciam .
Rodanxes de tomàquet .
Formatge chedar ratllat .
2 iogurts naturals o crema agra .
6 coques mexicanes .
Oli d'oliva .

Amaniment de crispy tacs ( ½ culleradeta d'all en pols , ½ culleradeta d'orenga , ½ culleradeta de ají mòlt , sal , pebre , un pessic de pebre vermell picant )

Sofregim la carn 5 minuts fins que estigui ben cuita .
Afegim els fesols .
Posem el tomàquet ratllat amb el concentrat de tomàquet .
Deixem reduir fins que quedi sec ( uns 20 minuts )
Posem les coques mexicanes en una reixeta de forn amb els extrems cap avall perquè agafi la forma típica dels crispy tacs .
Per servir , posem dins de les coques una capa de carn , una cullerada de crema agra o iogurt , enciam , tomàquet en rodanxes i formatge ratllat chedar .
Servir calent .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada