27.1.14

FAJITAS TEX MEX



Les fajitas són una altra de les receptes insígnia de la cuina mexicana .
La variant tex mex en lloc de fer-les amb vedella es fan amb pollastre .

Ingredients i elaboració per a 4 persones

8 truites de maíz .
350 gr de pit de pollastre tallades a tires .
1 pebrot verd .
1 pebrot vermell .
3 tomàquets grans .
50 gr d'enciam neta tallada molt fina .
2 cebes .
150 gr de formatge chedar .
2 grans d'all laminats .
2 cayenas despepitadas .
1 culleradeta de pebre vermell picant .
Sal , pebre , oli d'oliva .

Tallem els 2 pebrots en tires gruixudes .
Tallem la ceba a fines tires .
Posem a sofregir tot junt uns 15 minuts a foc mig fort .
Escaldem en aigua bullint els tomàquets 30 segons.
Refresquem , pelem , tallem per la meitat i traiem les llavors .
Tallem a daus petits .
Afegim al sofregit de verdures i deixem 10 minuts més .
En una altra paella sofregim l'all amb la caiena .
Quan comenci a agafar color afegim el pollastre sal pimentado .
Quan el pollastre estigui cuit afegim el pebre vermell picant .
Retirem per no cremar el pebre vermell .
Barregem tota la verdura amb el pollastre .
Afegim l'enciam .
Afegim el formatge chedar i remenem bé.
Escalfem les truites a la paella sense oli o al forn .
Omplim les truites i tanquem bé.
Els podem donar un cop de forn al grill per escalfar bé i que es daurin les truites .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada