27.1.14

HAMBURGUESA DE BOU AMB FOIE A LA PLANXA



Ingredients i elaboració 

½ quilo de carn picada de bou de bona qualitat.
1 ou.
4 culleradetes de salsa Perrins.
1 rajolí de nata cremosa.
Una mica de brandi.
Sal, pebre, oli d'oliva.
Pa d'hamburguesa.
2 cebes.
Maionesa.
Una mica de crema de vinagre.
Escalopes de fetge fresc d'ànec.

Tallem la ceba molt petita i la confitem amb una mica d'oli al foc lent fins que estigui ben picada i fosca.
Ajuntem la carn amb l'ou, la salsa Perrins, la nata, el brandi, sal i pebre.
Pastem bé i formem hamburgueses de la mida del pa.
Obrim el pa per la meitat i el torrem lleugerament.
Fem les hamburgueses volta i volta.
Fem el foie en una paella molt calenta sense gens d'oli volta i volta.
Posem maionesa a cada costat del pa.
Posem l'hamburguesa en el pa.
A sobre una mica de ceba confitada i sobre el foie.
Tanquem i servim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada