27.1.14

HAMBURGUESA DE POLLASTRE AMB SALSA DE CEPS I OU DE GUATLLA



Ingredients i elaboració 

½ quilo de carn picada de pollastre.
1 picada d'all i julivert.
1 ou.
Sal, pebre, oli d'oliva.
Maionesa.
Pa d'hamburgueses.
Boletus deshidratats, uns 15 grams.
200 ml de nata de cuina 18% matèria grassa.
1 ou de guatlla per persona.



Posem al foc lent la nata amb els bolets deshidratats, rentades i escorregudes,
Deixem fins que redueixi i quedi ben espessa.
Formem la massa d'hamburgueses ajuntant la carn picada de pollastre amb la picada d'all i julivert, l'ou, sal i pebre.
Obrim el pa per la meitat i el torrem lleugerament.
Posem una mica de maionesa a cada costat.
Fem les hamburgueses a la planxa fins que estiguin ben cuites per dins però sucoses.
Fregim els ous de guatlla.
Posem en un pa l'hamburguesa calenta.
A sobre salsa de ceps.
A sobre l'ou de guatlla.
Tanquem amb pa i servim calent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada