27.1.14

HAMBURGUESES VEGETALS DE LLENTIES AMB CEBETES FRANCESES



Ingredients i elaboració

200 gr de llenties cuites .
200 gr d'arròs bullit .
1 ou .
1 cullerada de pa ratllat .
Una picada d'all i julivert .
1 pastanaga molt picada .
1 ceba molt picada .
100 gr de escalunyes pelades senceres .
1 nou de mantega .
1 cullerada de sucre .
Sal , oli d'oliva , pebre .
Pa d'hamburguesa .
Maionesa.

Posem les escalunyes senceres a confitar a foc lent amb el sucre i la mantega .
Deixem coure fins que estiguin ben cuinades .
Barregem les llenties amb l'arròs, la picada d'all i julivert , l'ou , el pa ratllat .
Formem les hamburgueses i reservem .
Confitem la ceba fins que estigui ben picada i fosca .
Afegim la pastanaga i cuinem 5 minuts més a foc suau .
Obrim el pa per la meitat i el torrem lleugerament .
Posem una mica de maionesa a cada costat .
Fem les hamburgueses a la planxa 3 minuts per cada costat .
Posem una hamburguesa en cada pa .
Posem una cebeta francesa sobre de cada hamburguesa amb una mica de suc de la seva cocció .
Tanquem i servim calent .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada