14.1.14

MARMITAKO


Ingredients i elaboració

300 g de tonyina fresca.
4 patates mitjanes.
2 cullerades de postres de carn de pebrot de romesco.
2 cebes.
2 pebrots verds.
2 tomàquets ben vermells, carnosos i madurs.
2 grans d'all.
Sal, oli d'oliva.
1 fulla de llorer.
1 cullerada de cafè de pebre vermell.
1 raig de vi blanc.

Tallem la ceba i els alls picats i sofregim en una cassola.
Piquem els pebrots verds a cubs i afegim.
Quan s'estovi posem el tomàquet triturat i colat.
Un cop sofregit afegim el pebre vermell i el vi blanc i deixem que s'evapori.
Afegim el pebrot de romesco.
Pelem les patates i les tallem a trossos més o menys grans i afegim.
Cobrim d'aigua o fumet de peix 2 dits per sobre de les patates.
Posem la fulla de llorer.
Deixem coure a foc lent fins que les patates estiguin cuites.
Tallem la tonyina a cubs ni molt grans ni molt petits deixem coure 1 minut i apartem del foc que reposi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada